Barbecueën in een buitenkeuken van Van Meel Timmerwerken

Proef de sfeer van warmte en gezelligheid in een luxe eiken buitenkeuken van Van Meel Timmerwerken. Daar bereidt u de lekkerste gerechten voor vrienden en familie en geniet u van een fijn samenzijn met uw geliefden. Net als alle eikenhouten bijgebouwen, maken we ook uw perfecte houten buitenkeuken op maat.

Houten buitenkeuken met keukenblad van Belgisch arduin

Uw houten buitenkeuken wordt net als alle eikenhouten bijgebouwen vervaardigd met Frans eikenhout. Het werkblad van een buitenkeuken is zeer bepalend voor de uitstraling van uw keuken. We gebruiken niet voor niets Belgisch arduin: een donkere kalksteen die zich kenmerkt door skeletjes van zeelelies. De combinatie van Frans eikenhout met een werkblad van Belgisch arduin geeft uw eikenhouten buitenkeuken een luxe en industriële look.

Buitenkeuken van alle gemakken voorzien

We voorzien uw luxe buitenkeuken van alle benodigde apparatuur zoals een frituur, oven en koelkast. In uw buitenkeuken bereidt u de heerlijkste gerechten voor vrienden en familie op een geïntegreerde kookeenheid. Daarmee heeft u de mogelijkheid om te wokken, grillen en barbecueën. Op deze manier kunt u optimaal profiteren van alle gemakken die uw buitenkeuken u biedt.

Houten overkapping?

Uw mooie buitenkeuken wilt u natuurlijk onder een bijpassende houten overkapping. Wij bieden enkel zeer exclusieve producten op maat gemaakt die zeer mooi bij elkaar passen.

Wilt u meer informatie?

Neem eens een kijkje op onze fotopagina. Daar vindt u een aantal gerealiseerde projecten van onze hand. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze eikenhouten bijgebouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag te allen tijde van dienst.