Over ons

Jan van Meel uit Made is een perfectionist. Door zijn jarenlange ervaring in de timmer branche (ruim 35 jaar), weet hij precies waar uw eikenhouten bijgebouw aan moet voldoen. U bepaalt de vorm, grootte en kleur van uw garage of tuinhuis helemaal zelf. In zijn ruime werkplaats maakt het team van Van Meel Eiken Gebouwen uw bijgebouw 100 procent op maat. Hij gaat pas weg als u tevreden bent.

  • 35 jaar vakkennis & ervaring in de timmer branche.
  • 100 procent ambachtelijk vakmanschap; uw luxebuitengebouw is uniek.
  • 10 jaar garantie op alle buitengebouwen.
  • Totaal concept; vanaf het schetsontwerp tot het stucwerk en de elektrische aansluitingen: we nemen u graag alle zorg uit handen.
  • Uitsluitend QP1 Frans eikenhout. Dit eikenhout is zeer duurzaam en van uitstekende kwaliteit.   Frans eikenhout geeft uw veranda of schuur een chique uitstraling.

Van Meel Timmerwerken houdt van Frans eikenhout!

Van Meel Timmerwerken levert graag luxe buitenobjecten van topkwaliteit. Dat is niet mogelijk als de materialen waarmee hij werkt niet top zijn. Vandaar dat Van Meel Timmerwerken kiest voor het gebruik van Frans eikenhout. Niet alleen vanwege de goede kwaliteit, maar vooral ook vanwege de duurzaamheid. Naast Frans eiken gebruikt Van Meel soms de houtsoorten lariks en douglas. De kleur en sterkte ervan liggen dicht bij elkaar.

Wilt u meer informatie?

Neem eens een kijkje op onze inspriratie pagina. Daar vindt u een aantal gerealiseerde projecten van onze hand. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze eikenhouten bijgebouwen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag te allen tijde van dienst.