Een eiken overkapping, maar dan zeer exclusief!

Een eiken overkapping die geheel past bij uw persoonlijke smaak. Van Meel Timmerwerken is dé expert op het gebied van eikenhouten buitengebouwen. Riet, hout, stijl, sfeer en een authentiek gevoel. U zoekt toch ook nostalgie, rieten daken, Belgische Arduinen sokkels en hoogwaardig eikenhout. Een testament aan uw smaak en de kwaliteit van de overkapping. Als sparringpartner vertellen wij u natuurlijk meer over de mogelijkheden. Vraag direct meer informatie aan.

Van Meel Timmerwerken laat u wegdromen

Wilt u ook genieten van uw tuin met een hoogwaardige eiken overkapping? Met 35 jaar vakkennis en ruime ervaring in de timmerbranche kan Van Meel Timmerwerken u uitstekend helpen met het bouwen en plaatsen van een maatwerk eikenhouten bijgebouw. Eigenzinnig en betrokken, wij combineren uw wensen en onze ervaring in een fantastisch eindresultaat. Uw luxe buitenverblijf wordt naar wens gebouwd door onze vakmensen. Het is nu ook mogelijk om zelf heerlijk weg te dromen. U vertrouwt namelijk op ambachtelijk vakmanschap en 10 jaar garantie op alle buitengebouwen. Wij maken elk eiken bijgebouw op maat in onze eigen werkplaats. Wij bespreken met u uw wensen en eisen.

Bij Van Meel Timmerwerken bent u zeker van:

  • 10 jaar garantie op alle buitengebouwen;
  • hoogwaardig en duurzaam Frans eikenhout van QP1 kwaliteit;
  • hulp bij het ontwerpen en bepalen van de ideale ligging;
  • 100% maatwerk;
  • vakmensen met jarenlange ambachtelijke ervaring.

Schakel onze hulp in

Wanneer u een luxe eikenhouten buitengebouw of overkapping wilt plaatsen schakelt u namelijk de hulp in van Van Meel Timmerwerken. Neem contact met ons op om uw vragen te laten beantwoorden. Bel met 06 111 111 05 of stuur een e-mail naar info@vanmeeltimmerwerken.nl.