Hoe gaan we te werk?

Voordat we met de bouw van uw luxe buitenobject starten, nemen we vooraf al uw wensen en eisen door. Zo bespreken we de keuze voor de houtsoort, het soort dak, de afmetingen en de vorm van het eikenhouten bijgebouw dat u voor ogen heeft. Samen met u bepalen we de optimale ligging van uw luxe eikenhouten tuinhuis, garage, buitenkeuken, poolhouse of veranda. We houden daarbij rekening met de stand van de zon en de wind en nemen de uitstraling van uw villa of landhuis mee in ons schetsontwerp. Zodra u de offerte goedkeurt, regelen we de bouwvergunning. Daarna gaan we aan de slag in onze werkplaats. Daar maken we uw eikenhouten bijgebouw volledig op maat. Hierdoor voorkomen we beschadigingen en garanderen we een stipte levering. Ook hoeven we dan maar voor korte tijd bij uw villa of landhuis aan het werk te zijn.

Wat garanderen wij?

  • 10 jaar garantie op al onze eikenhouten bijgebouwen
  • Alle houtsoorten worden netjes afgewerkt en gelakt
  • Uw natuurstenen vloer is in verschillende kleuren leverbaar
  • De plafonds van uw buitengebouw kunnen op verzoek worden gelakt
  • Uw luxe buitenobject wordt kant-en-klaar gebouwd en opgeleverd (inclusief elektra en sanitair)

Onze uitdaging?

U tevreden stellen: dat is ons doel. U hoeft ter plekke niets te regelen. Wij nemen het werk uit handen door alle zaken perfect te organiseren. Onze professionele medewerkers verzorgen het bouwproject graag tot in de puntjes.

Wilt u meer informatie?

Neem eens een kijkje op onze fotopagina. Daar vindt u een aantal gerealiseerde projecten van onze hand. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze luxe eikenhouten bijgebouwen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag te allen tijde van dienst.