Stalen kozijnen

Uw unieke eikenhouten tuinhuis is van tijdloze schoonheid. Stalen kozijnen geven uw tuinhuis een monumentaal en tegelijkertijd modern uiterlijk. Deze industriële en karakteristieke look zien we steeds vaker terug in de hedendaagse architectuur. Een stalen kozijn kunt u gemakkelijk onderhouden en is optimaal bestand tegen wisselende weersomstandigheden.

Stalen kozijnen voor binnen en buiten

Grote raampartijen zorgen niet alleen voor een mooi uitzicht op uw prachtige tuin, maar laten bovendien maximaal zonlicht toe. In tegenstelling tot houten en kunststof kozijnen staan stalen kozijnen bekend om hun slanke profiel en de scherpe belijning. U profiteert hierdoor maximaal van de lichtinval. Hét voordeel van een lichte kamer is dat de ruimtes groter lijken. Stalen ramen kunt u zowel aan de binnen- als de buitenkant van uw tuinhuis laten plaatsen.

stalen-kozijnen - 18

Kozijnen van Staal door Van Meel Timmerwerken

De verdeling van de raampartijen is geheel aan u. Onze ontwerper bespreekt graag uw eisen en wensen met u. De ruitjes in de binnendeuren worden op authentieke wijze geplaatst met enkelglas en stopverf. Voor de stalen kozijnen aan de buitenkant van uw tuinhuis houden we uiteraard rekening met de isolatie. Zo gebruiken we altijd dubbelglas. Om uw kozijn te beschermen tegen corrosie, stralen we het staal en spuiten we het kozijn in twee componenten grondlak. Vervolgens lakken we het kozijn af in twee lagen in de gewenste kleur.

Waarom stalen kozijnen?

  • Een nostalgische, klassieke uitstraling
  • Weinig onderhoud nodig
  • Bestand tegen wisselende weersomstandigheden
  • Alle patronen zijn mogelijk
  • Dé perfecte uitstraling bij Eikenhouten Bijgebouwen

Wilt u meer informatie over stalen kozijnen?

We vertellen u graag over de mogelijkheden van stalen kozijnen. Bel of mail ons voor meer informatie.