Een eikenhouten veranda? Van Meel Timmerwerken helpt u graag!

Breng het mediterrane buitenleven naar u toe met een luxe eikenhouten veranda. Dat is tevens de meerwaarde van een houten terrasoverkapping: u geniet er alle jaargetijden van. Verandabezitters zullen het beamen. Van Meel Timmerwerken bereidt de bouw van uw exclusieve terrasoverkapping van hout volledig voor in een grote werkplaats. Dit om beschadigingen van het buitenobject te voorkomen en stipte levering te garanderen. Dat is voor u en voor ons een groot voordeel.

Veranda op maat van tijdloze schoonheid

Laat de geur van Frans eikenhout bij u binnendringen en ervaar de tijdloze schoonheid van de robuuste eiken balken die uw prachtige tuin extra allure geven. Voordat we uw perfecte terrasoverkapping gaan bouwen, bespreken we vooraf al uw wensen en eisen. We bespreken de houtsoort, het soort dak, de afmetingen en de vorm van het overdekte terras dat u voor ogen heeft. Vervolgens maakt onze architect samen met u de bouwtekening van uw eikenhouten veranda. Bij goedkeuring van de offerte regelen we, indien nodig, de bouwvergunning. Daarna gaan we aan de slag in onze werkplaats en maken we uw luxe houten veranda volledig op maat.

13.Veranda - 12 of 15

Wilt u meer informatie?

Neem eens een kijkje op onze fotopagina. Daar vindt u een aantal gerealiseerde projecten van onze hand. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze eikenhouten bijgebouwen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag te allen tijde van dienst.