Een eikenhouten tuinhuis geeft uw prachtige tuin extra allure

Lekker relaxen en genieten van uw prachtige tuin in uw luxe houten tuinhuis van eiken? Met vogelgeluiden op de achtergrond geniet u er van een goed boek. In een houten tuinhuis van Van Meel Timmerwerken uit Made komt u helemaal tot rust. Daar geniet u van en dat is precies wat we willen. Tevens is een eikenhouten tuinhuis een inspirerende locatie voor het organiseren van zakelijke meetings. Samen met uw partners aan tafel komt u echt even los van de dagelijkse gang van zaken. En kunt zich in alle rust focussen op het doel van uw meeting.

Tuinhuis met overkapping: creatief en verrassend

Een tuinhuis van Van Meel Timmerwerken is tip top in orde. We zijn er trots op dat het ons telkens weer lukt om creatieve en verrassende buitenobjecten op te leveren. Bij het schetsontwerp houden we altijd rekening met uw eisen en wensen. Het resultaat? Een buitenobject geheel op maat gebouwd en ingericht naar uw smaak. Dit kan een luxe garage of veranda zijn of een exclusieve houten schuur waar u met uw gezin lekker kunt genieten van uw prachtige tuin. U kunt ook denken aan een poolhouse voor uw (klein)kinderen of een buitenkeuken waar u samen met uw gezin lekker uitgebreid kunt kokkerellen.

23.Diverse - 22 of 22
23.Diverse - 5 of 22

Tuinhuis bouwen? Van Meel Timmerwerken ontzorgt

Als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Jan van Meel zit al 35 jaar in het vak. Hij streeft altijd naar het mooiste en beste resultaat. Van Meel Timmerwerken focust zich dan ook op alle details. Zo zijn de eikenhouten bijgebouwen van Van Meel Timmerwerken vervaardigd van Frans eikenhout, optioneel met traditionele gat- en penverbindingen. Frans eikenhout is van QP1-kwaliteit, duurzaam en van uitstekende kwaliteit. Het geeft uw houten tuinhuis een chique, nostalgische uitstraling. Ook de keuze voor het soort dak is geheel aan u. Zo is het uiteraard mogelijk om een rieten dak te realiseren. Maar ook platte EPDM-dakbedekking of dakpannen behoren tot de mogelijkheden. Bovendien bieden we u een garantie van 10 jaar op al onze buitengebouwen.

Wilt u meer informatie?

Neem eens een kijkje op onze inspiratiepagina. Daar vindt u een aantal gerealiseerde projecten van onze hand. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze luxe eikenhouten bijgebouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag te allen tijde van dienst.