Houten schuur voor een traditionele, strakke of chique uitstraling

Een eikenhouten schuur is de ideale plek om lekker te onthaasten. Laat alle dagelijkse beslommeringen van u afglijden en kom volledig tot rust. Uw prachtige tuin geeft u extra allure met een houten bijgebouw van Van Meel Timmerwerken. Het bouwen van een eiken schuur is ambachtelijk maatwerk. Bij de bouw letten we nauwkeurig op de details. Zo passen we verschillende (eeuwenoude) technieken toe om uw bijgebouw een traditionele, strakke of juiste chique look te geven.

Ontwerp luxe eikenhouten schuur

Tijdens het ontwerp van uw houten schuur bespreken we uw wensen en eisen. De materiaalkeuze is zeer belangrijk voor de uitstraling van uw luxe houten schuur. Het juiste advies is hierbij essentieel. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we wat er mogelijk is. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden van het gebruik van Frans eikenhout.

Nostalgische eiken schuur

We gebruiken Frans eikenhout op verschillende manieren. Om uw houten schuur een nostalgische uitstraling te geven, gebruiken we fijn gezaagd eikenhout. De combinatie van gepotdekselde planken en handgesmede spijkers zorgen voor een ouderwetse uitstraling.

Strakke eiken schuur

Op zoek naar een moderne schuur? Om dit te realiseren, geven we de voorkeur aan geschaafd eiken. De solide schroeftechniek en de wanden van verticale planken met een plat dak, maken uw schuur helemaal van deze tijd.

Chique eiken schuur

Een eikenhouten schuur met rieten dak geeft uw tuin een chique uitstraling. De pen- en gatverbindingen die worden toegepast maken uw schuur oerstevig. Deze techniek is eeuwenoud en gebruiken we nog steeds bij diverse constructies.

Wilt u meer informatie?

Neem eens een kijkje op onze fotopagina. Daar vindt u een aantal gerealiseerde projecten van onze hand. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze eikenhouten bijgebouwen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag te allen tijde van dienst.