Houten poolhouse: de ideale plek om te ontspannen

Heeft u een zwembad in uw tuin, maar nog geen douche- of kleedruimte? Een poolhouse is daar geschikt voor. Bovendien geeft een houten poolhouse uw tuin extra allure. U kunt uw poolhouse uiteraard ook gebruiken voor talloze andere doeleinden, denk bijvoorbeeld aan een heerlijk etentje in uw tuin, ook als het weer wat minder is zit u heerlijk droog. Kom helemaal tot uzelf in een houten poolhouse van Van Meel Timmerwerken.

Relaxed buitenleven met houten poolhouse

Het is dertig graden. Lekker warm. U neemt een verfrissende duik in uw zwembad en ploft vervolgens neer op uw ligbed in uw poolhouse. Ziet u het al voor u? Het buitenleven was nog nooit zo dichtbij en relaxed. Het ontwerp en de inrichting van uw luxe poolhouse bepaalt u volledig zelf. We denken graag met u mee. Van Meel Timmerwerken is specialist op het gebied van eikenhouten bijgebouwen. We brengen het mediterrane leven graag naar uw villa of landhuis.

01.Poolhouse - 1 of 3
05.Over-het-water - 14 of 15

Poolhouse met luxe uitstraling

Een zwembad is een luxe product met een luxe uitstraling. Daar hoort een poolhouse bij van dezelfde grandeur. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze voor uw houten poolhouse. Laat de geur van Frans eikenhout bij u binnendringen en ervaar de tijdloze schoonheid van de robuuste eiken balken die uw prachtige tuin extra allure geven. Uw poolhouse kan bekleed worden met stalen wanden en een rieten dak. Geheel passend bij uw villa of landhuis vervaardigen wij uw authentieke poolhouse die uw tuin extra laat stralen.

Wilt u meer informatie?

Neem eens een kijkje op onze fotopagina. Daar vindt u een aantal gerealiseerde projecten van onze hand. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze eikenhouten bijgebouwen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag te allen tijde van dienst.